Τηλεφωνήστε μας: 210 2837859

Ίδρυση. Διαθέτοντας ένα πλούσιο βιογραφικό στο ενεργητικό του και προϋπηρεσία στις μεγαλύτερες εταιρείες ανελκυστήρων, ο Ζούγρας Εμμανουήλ κάνει πραγματικότητα το όνειρο και ιδρύει τη SpectrumLift™. Με ελάχιστους οικονομικούς πόρους αλλά αστείρευτο πάθος και ζήλο, το όνειρο μεταμορφώνεται σε επιχειρηματική οντότητα. Από την αρχή ο εμπνευστής της SpectrumLift™ χαράσσει εταιρική κουλτούρα που βασίζεται σε θεμελιώδεις αξίες όπως αισιοδοξία, δυναμισμός, σεβασμός στους εργαζόμενους και την απόδοσή τους και δραστηριοποίηση προς όφελος των πελατών. Αυτές οι αξίες αποτέλεσαν το ουσιαστικό κίνητρο επιτυχιών της επιχείρησης.

Η εταιρεία συνάπτει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξαρτημάτων ανελκυστήρων και αυξάνει το εργατοτεχνικό δυναμικό της, τον εξοπλισμό και το στόλο της. Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση των εργαζομένων της, τους δίνει τη δυνατότητα να στέκονται στο πλευρό των πελατών ως αξιόπιστοι συνεργάτες και σύμβουλοι, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες και να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες λύσεις και υπηρεσίες. Χάρη σε αυτές τις άψογες προσωπικές σχέσεις συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται με τους πελάτες, η SpectrumLift™ γίνεται μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ανελκυστήρων.

Τα γραφεία της SpectrumLift™ μεταφέρονται σε νέες εγκαταστάσεις και ο αρχικός χώρος όπου στεγαζόταν η εταιρεία μετατρέπεται σε μία άρτια οργανωμένη αποθήκη με διαθέσιμα όλα τα απαραίτητα υλικά- μικρούλικά εγκατάστασης, ανακαίνισης, επισκευής και συντήρησης ανελκυστήρων, ώστε να επιτυγχάνεται η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη ακόμη και τις μη εργάσιμες ημέρες που οι προμηθευτές δε λειτουργούν. Παράλληλα, η ανάπτυξη και εφαρμογή ηλεκτρονικού προγράμματος διαχείρισης πληροφοριών και παρακολούθησης έργων και συντηρούμενων ανελκυστήρων, συμβάλει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας, προλαμβάνει λάθη και αστοχίες και διασφαλίζει τη βραχυχρόνια και μακροχρόνια επιτυχία της εταιρείας.

Νέα διοικητικά στελέχη ανανεώνουν την οργάνωση και βελτιστοποιούν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της SpectrumLift™. Ολοκληρώνονται σημαντικά έργα όπως δέκα εξωτερικοί ανελκυστήρες τύπου MRL στα ΤΕΙ Αθήνας, οι ανελκυστήρες των κτιρίων διοίκησης στο ΕΕΝ Ρόδου- Φράγμα Γαδουρά, έργο της ΑΕΓΕΚ και του ΥΠΕΧΩΔΕ ενώ μας εμπιστεύονται εταιρείες όπως η ODEON, η MetLife ALICO, η ΙΟΝ και η ABB . Η εταιρεία ξεπερνάει τα σύνορά της με έργα σε Ιθάκη, Κεφαλονιά, Ρόδο, Τήνο, Πάτρα και διευρύνει ακόμα περισσότερο την γκάμα των έργων της με εγκαταστάσεις ψαλιδωτών μηχανισμών ανύψωσης οχημάτων, συστημάτων ανύψωσης ΑΜΕΑ καθώς και αναβατορίων ειδικών προδιαγραφών.

Για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε, η SpectrumLift™ πιστοποιείται από τον Εθνικό φορέα πιστοποιήσεων EBETAM MIRTEC καθώς εγκαθιστά και εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας με πεδίο εφαρμογής τον σχεδιασμό, τη διάθεση, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων (πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008). Η SpectrumLift™ έχοντας θέσει ως προτεραιότητά της την ικανοποίηση των πελατών της, πραγματοποιεί τελικούς ποιοτικούς ελέγχους σε όλους τους ανελκυστήρες που παραδίδει προς χρήση. Παράλληλα η SpectrumLift™ λαμβάνει επάξια παγκόσμια πιστοποίηση IQ Net καθώς αναπτύσει και διατηρεί σύστημα εταιρικής στρατηγικής ανταμοιβής αποδοχών.

Η SpectrumLift™ ξεπερνώντας κάθε προσδοκία διευρύνει και άλλο το πελατολόγιό της αναλαμβάνοντας μεγάλα έργα όπως το ΓΝΑ Κ.Α.Τ, το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, τα Δημοτικά Βρεφοκομεία Αθηνών στο σύνολό τους, το Γηροκομείο Αθηνών, τη Ναυτική Βάση Αιγαίου, το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ κ.α. Η SpectrumLift™ προσθέτει στο ανθρώπινο δυναμικό της ακόμα έναν εξειδικευμένο τεχνικό στο τμήμα Συντηρήσεων.

Το τμήμα Marketing ανανεώνεται δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη SpectrumLift™. Στα γραφεία προστίθεται νέος χώρος όπου πλέον συστεγάζονται τα τμήματα Marketing και Προσφορών. Η SpectrumLift™ υπογράφει συμβόλαιο ανάληψης εργασιών νέας εγκατάστασης Ανελκυστήρων με το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας, το Υπουργείο Οικονομικών, το 2ο Δημοτικό σχολείο Παγκρατίου κ.α. Συνεχίζουμε πάντα δυναμικά, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, προσαρμοζόμενοι στις νέες τάσεις και ανάγκες της αγοράς.

Σύντομα κοντά σας το Update του 2015

Κατασκευή μεγάλων έργων στην Αττική, μερικά από αυτά:
Εγκατάσταση ανελκυστήρα ατόμων στη πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν. Εγκατάσταση αναβατορίου φορτίων – κατασκευή φρεατίου και εγκατάσταση ανελκυστήρα ατόμων σε γνωστό σούπερ μάρκετ στον ΠειραιάΝέα μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης γνωστής κλινικής στη Μεταμόρφωση: Αναβάθμιση ανελκυστήρα ατόμων και εγκατάσταση ασθενοφόρου ανελκυστήρα τύπου MRL (Δίχως Μηχανοστάσιο).
Η νέα ιστοσελίδα της Spectrumlift είναι γεγονός!  Συνεχίζουμε δίνοντας αξία στην καινοτομία..!

Η SpectrumLift™ δε θέλει απλώς να ικανοποιήσει, αλλά να ενθουσιάσει τους πελάτες της με αισιοδοξία, δυναμισμό και υπευθυνότητα. Κάθε ανελκυστήρας είναι για εμάς μοναδικός και αντιμετωπίζεται ως κάτι ξεχωριστό.